Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه پایتخت سالانه به دلیل عدم وجود ساز و کار مشخص در زمینه سلامت، شاهد از دست رفتن جان شهروندان خویش است، گفت: آلودگی هوا موجب مرگ های روزانه می شود و هنوز راه حل مطمئن و امکان پذیر از دو بعد اقتصادی و عملیاتی برای آن به دست نیامده است.

به گزارش قدس آنلاین،   نرجس سلیمانی در صحن امروز شورای شهر ضمن گرامیداشت هفته سلامت اظهارداشت: شهر تهران سالانه به دلیل عدم وجود ساز و کار مشخص در زمینه سلامت، شاهد از دست رفتن جان شهروندان خویش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: آلودگی هوا موجب مرگ های روزانه می شود و هنوز راه حل مطمئن و امکان پذیر از دو بعد اقتصادی و عملیاتی برای آن به دست نیامده است و به شکل مسکن های عموما طبیعی به جنگ آن می رویم که باید سلامت در این بخش در اولویت آنی قرار بگیرد.  

وی همچنین تصریح کرد: سالانه شهروندان کوچک به ویژه در فصل تابستان به دلیل عدم تنظیم ساختار ممانعت کننده و حمایت کننده و غفلت و مسامحه مجموعه ها از خانواده گرفته تا سازمان های برنامه ریزی کننده اوقات فراغت و همچنین همه دست اندرکاران اداره شهر جان خود را از دست می دهند.

سلیمانی با اشاره به فروکش کردن کرونا و رفتن شرایط محیطی به سمت عادی سازی اظهار کرد: نیاز است در همه مناطق شهری در جهت فرهنگسازی توام با پاکسازی و نحوه تعامل سالم با محیط برای کودکان به ویژه ساکنین حاشیه مسیل های فصلی و جویبارهای خطرساز شکل بگیرد. آب نماها و حوض های سطح شهر باید از جهت عوامل خطرساز طبیعی و مصنوعی پاکسازی شوند.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه با توجه به شرایط تنش آبی نیازمند مدیریت بهینه آبی هستیم، خاطرنشان کرد: نیاز است که در خصوص شرکت خاکریز آب با اهتمام شهرداری و سازمان های دولتی به ویژه در وزارت نیرو و وزارت کشور، ساختار موجود ضمن بهینه سازی و ارتقاء با رویکرد انتفاع عمومی به شرکت مادر تخصصی تبدیل شده و یا سازمان مشترک در این زمینه مسئول شود.

وی اضافه کرد: لایحه تعیین تکلیف روان آب و آبهای سطحی جایگاه مناسبی برای بیان چنین مسائل مهم و به زمین مانده شهر تهران به شمار می رود؛ برای مثال بر اساس داده های نامتعارف، هدررفت ۲۵ تا ۴۰ درصد از آب های آشامیدنی شهر تهران در مسیر انتقال برای بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت بیش از کل مصرف آب در برخی کشورهای جهان است.

سلیمانی با بیان اینکه عدم تفکیک صحیح پسماند یک معضل قابل حل و دارای راهکار است، اظهار کرد: از بعد سلامت نحوه انتقال پسماند کانون اختلال در مدیریت شهری است. استفاده از توان سازمان های مردم نهاد محلی در نواحی و مناطق می تواند راهکار معقولی برای بازیابی چهره شاداب تهران بوده و نقش موثری را ایفا کند.  

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: عضو شورای شهر تهران آلودگی هوا شورای شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۰۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۵۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه اسلام‌شهر با شاخص ۱۰۹، رباط کریم با شاخص ۱۰۷ و قرچک با شاخص ۱۱۵ در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های امام خمینی با شاخص ۵۱، باغستان شهریار با شاخص ۹۱، پارک رازی با شاخص ۵۸، پاسداران با شاخص ۷۳، پاکدشت با شاخص ۵۷، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۵۹، پیشوا با شاخص ۶۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۸، چشمه با شاخص ۵۹، دانشگاه تهران با شاخص ۶۶، سلامت با شاخص ۸۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۶۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۵۶، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۱، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۵۳، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۶۰، شهریار با شاخص ۶۱، فرمانداری شهرری با شاخص ۷۳، لواسانات با شاخص ۵۵، ملارد با شاخص ۷۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۲، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۰، ورامین با شاخص ۶۷ وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۲ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه ۳۹، آتی ساز با شاخص ۳۵، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۵، پردیس با شاخص ۳۹، پونک با شاخص ۴۶، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۰، دماوند با شاخص ۲۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۳، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۳۹، سرخه حصار با شاخص ۲۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۴۹، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۳۸، علم و صنعت با شاخص ۲۰، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۳۶، در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750245

دیگر خبرها

  • آنروا: روزانه ۳۷ کودک در غزه مادر خود را از دست می‌دهند
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • امیرعبداللهیان: عملیات وعده صادق موجب همبستگی ایرانیان داخل و خارج شد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • حمله خرس به یکی از عشایر دزفولی/ مصدوم در سلامت کامل است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳